Доставки

Поръчаните от Вас продукти  от Платформата www.greendonna.com ще Ви бъдат доставени според избраният от Вас начин:

  1. Наложен платеж- с куриерска фирма Спиди – Доставките се изпращат в хладилни кутии със „сух лед“ и се заплащат от Потребителя. Има възможност кутиите да бъдат използвани няколкократно, като се заяви двупосочна пратка, с която фактически получателят връща хладилните кутии със сухият лед в тях. Тази процедура може да се повтори 5-6 пъти до овехтяване на кутията. Средната цена на една хладилна кутия е 6 лв (спрямо използваният размер) и е включена в цената на доставката.
  2. Доставка от Производител до адрес посочен от вас – Тази услуга важи само за гр. София. Доставка от производител до адрес или работно място, ако има такава се показва в профила на производителя. Това означава, че Потребителя ще получи поръчаните стоки от производителя. При подаване на поръчката вие подавате адрес и телефон и имейл. Производителя ще се свърже с Вас за да уточни дата, място и час за доставка. Заплащането на направената от Потребителя  доставката е на ръка или с карта лично на производителя, след доставка на поръчаните стоки. При направена поръчка в  платформата www.greendonna.com над 49,00 лв. се изпълняват безплатно от Производителя при доставка на място.
  3. Получаване на място.
    – Фермерски пазар пред Министерство на земеделието – всяка сряда – от 9 – 17ч. – БЕЗПЛАТНО
    – Фермерски пазар Римска стена – всяка събота от 9 – 13ч. – БЕЗПЛАТНО

Всички рискове за поръчаното (включително риск от загуба или нарушаване на продуктите) се поемат от Вас от момента на доставка до Вашия адрес или избраното от Вас Място за получаване.
Собствениците на Платформата www.greendonna.com  не носят отговорност за каквито и да било вреди, причинени на Потребителя във връзка с доставка, съдържанието, качество, годност, опаковка и каквото и било друго доставено от Производителите.
Таблица за доставки
Поради настоящите обстоятелства свързани с цените на горивата, стойностите на доставките със Спиди могат да варират +/- 10% спрямо посочените в момента на поръчката.

Shopping Cart
Scroll to Top